Uppsägning- feedback tack!

Hej, jag ansöker härmed om uppsägning av min prenumeration. Jag är inte helt nöjd med vad den tillfört och jag kan inte ens minnas att jag har bett om den? Den har kommit månadsvis de senaste åren men jag kan inte riktigt förstå vad den har utav intresse, oftast gör den mig mest irriterad. Denna irritation går även utöver min omgivning och vissa dagar smärtatr produkten så att jag inte förstår varför någon ens uppfann skiten. Jag tackar nu för tidigare sammarbete men något fortsatt sådant kommer inte bli aktuellt. Jag inser att det kommer fortsätta komma denna månad men jag hoppas att nästa månad, i och med denna uppsägning, är helt Mens fri.
Skulle det vara något annat kommer jag genast anmäla er, Kroppen AB, till Konsumentverket för både falsk marknadsföring och missnöje med produkt.
Med vänlig Hälsning.

Mauvaise fille

igår hade jag och min p-vän en heldag av barar bråk, eller bårk o bårk. Det var mer gnabb och det var med glimten i ögat men det kunde smälla vilken sekund som helst!
Efter att jag hade skallat honom när vi satt och väntade på att vinterdäcken skulle bli bytta tittade han läänge på mig och sa tillsut: Varför tycker man ens om dig?
Det var väldigt roligt sagt, jag vet att han skojade, Men jag kan inte släppa det! Varför gör man ens det??

Jag har Ingenting.
Jag går in på blocket för att sälja saker men det slutar med att jag köper grejor jag saknar för pengar som inte finns.
Jag är inte över jävligt snygg, sådär att jag blir lixom ett sexobjekt.
Jag är inte överjävligt ful, så attt man måste gilla mig för att det är synd om mig.
Jag kan dra ett skämt eller skoja till det, men oftast är jag mest brötig och tar en massa onödig plats.
Jag är iofs. snäll. Kanske lite för snäll, kanske mest för att jag vet att jag vinner på det i längden.
Jag är väl bara egentligen väldigt väldigt konsti, snudd på lite galen.
Varför tycker man ens om mig?






Jo just.. höll på att glömma....äh, det va inget


Cancel

På min brödrost står det cancel, alltså om man vill avbryta rostningen. CANCEL?
Stop eller quit eller vafan som helst hade varit mer naturligt.
Om du ångrar dig varför stoppade du i brödjäveln i rosten från första börjar??? Pucko

i'm a dreamer

Jag drömmer jätte mycket om nätterna. Hela tiden, jätte vilda drömmar.
I natt drömde jag om föreställningen vi ska sätta upp, Svalen.
Vi hade premiär, det va i stortsätt fullsatt. Mitt under föreställning avbröt Janne mitt i en scen och började regissera. Folk började gå ut ur salongen, bla tre av mina vänner. Jag bad de: - Snälla, kan ni inte se klart hela och berätta om det var något ni tyckte var bra? De satt kvar.
Mitt i föreställningen började Andreas och malin grovhångla (!) Och de höll på i typ 20 min. då gick ytterligare femtio pers. och som sista låt i slutscenen när ridån skulle gå spleade ejban, som skötte  tekninken, Per gessles "här kommer alla känslorna på en och samma gång" ???
Nr allt var slut frågade jag mina vänner som velat gå från början om det verkligen inte var något  bra och de svarade : nej, allt var skit. Vi trodde verkligen du var bttre än såhär emelie.
OH My...
Jag lägger ner detta nu.
pus

Jag njuter av livet, livet njuter jag av.

Jag kom precis hem efter lite målning i Onsala. Nu ligger jag &mocklar mig med mjukisbyxor, macka&kaffe. Nice.
Jag njuter av kaffe.
jag njuter av att få spela teater,
Jag njuter när jag är med min pojkvän.
Jag njuter när det är bäddat när jag kommer hem.
Jag njuter av en cigg på morgonen.
Jag njuter....Och det tänker jag fanimej fortsätta med.

2000pesetas rikare efter dagens bravader. Jag Njuter!!
Ring om du vill vara med och mockla dig, jag njuter av ensamhet men känner för lite sällskap.

Love

Wont turn my life around, because i like it upsidedown

Det är något speciellt med den uppånervända världen. Går kvällen spenderade jag på Avenyn med mina bästisar sjungande "uppmuntarsången". Någonstans spårade det även ur & jag fann mig själv sittandes i en papperskorg, medan mitt Glitter grät. Fabulouse!
Ensemble, c'est tout

Imorgon kommer Han! Om Åtta timmar landar Han. Om tio timmar är Han hos mig.
I can't imagine life with out U.
Gudars ska bli så mysigt att få sova brevid någon Honom igen. &givetvis kul att få en massa presenter. Jag har ju filat ned naglarna idag så jag ska kunna öppna dem proffsigt, Hoppas förfan att de är inslagna!
Nu hittade jag en finne på min rygg också, Yummie.



Va bra allt känns nu!            

Min oskuld

Känns som om jag levt i en lögn, en stor fet jävla lögn. Iofs. har jag aldrig trott att min liv var en sanning men jag hade iallafall förväntat mig ett mellan ting neutralt läge.
Det var jag &mitt glitter som upptäcte det. Vi läste en gratis tidning, jag tror man får den när man lämnar blod. "Blodgivaren" hette den säkert. Ja det gjorde den. Alla sånna skittidningar med låtsas papper heter alltid sånna grejor. Jag vet att jag fick hem en sån sticksig tidning när jag jobbade på Proffice &den hette typ "arbetaren".
Iallafall,  I Blodgivaren svarar de på frågor; Sannningar &Myter &här upptäker vi att Mödomshinnan är en myt! TG att man var en ung lite slampa annars hade jag vandrat runt hela mitt tonåriga liv &varit skrämd av denna skiten!

Jungfruligheten, Blodet som skulle forsa ur muffen. Okontrollerat, Oskyldigt.
"Panget som skulle ljuda då man sprack inne på sörgårdskolans toalett under ett skol disco.
Pinsamheten som skulle när den dreadlock prydda killen drog ut sitt kön ur den ny deflorerade musen &fann den helt indränkt i tungt oskuldsblod.
Jag hade även föreställt mig hur en tunnhinna, likt den biten hud du drar bort från en skoskavsblåsa skulle ligga &guppa bland blodblandat urin och säd i toaletten efter akten.

Detta hände inte mig, inte dig heller. Detta händer inte någon för det är inte sant!
Det är en myt och jag har blivit beröva på min oskuld. Eller rättare sagt, Jag är fortfarande oskuld!






Hur skulle du kunna veta?

arbetslös top 10

  1. Man kan dricka öl när man vill
  2. Man kan åka och handla penseer med mamma hur som haver
  3. Man kan sova länge, riktigt länge
  4. Man kan följa Glamour och Våra bästa år.
  5. Man kan knåpa ihop olika danser och dansa dem.
  6. Man kan Göra riktiga långkoks rätter´, Lutfisk
  7. Man kan organisera sina sällskapsspel i bokstavsordning och bygga en spelhylla.
  8. Man kan alltid svara på sms och telefonsamtal
  9. Man kan hoppa twist med sina arbetslösa vänner
  10. Man kan söka jobb..


BTW

Centralt för borderlineproblematik är ångest som uppträder i form av emotionell instabilitet, impulsivitet, känslomässig sårbarhet, "svartvitt" tänkande, identitetsproblem, separationsångest & klängighet omväxlande med avståndsskapande i viktiga relationer.


visar impulsivitet i minst två olika avseenden som kan leda till allvarliga konsekvenser för personen själv (till exempel slösaktighet, sexuell äventyrlighet, alkohol-, medicin- eller drogmissbruk, vårdslöshet i trafik, hetsätning, kaotisk livsstil).


känner en kronisk tomhetskänsla


Som jag sover, om jag orkar

Agerade hemsläp igår natt. Var sjukt skönt att få somna och faktiskt sova. Mindre skönt att gå The Hall Of Shame hem i gårdagens kläder. Jag hade sånna svarta skinnleggings, men dethar ju vart så varmt idag att jag är svart om benen! De har färgat av sig!!

Somnade härom natten med datorn brevid mig, när jag vaknade till mitt inatten kännde jag värme, trodde det va Andy som lagt sig brevid mig, som kommit hem. Men det var bara laptopen som blitt "överhettad". Vilken otrolig besvikelse, där låg jag ensam och gosade med min laptop.
Hoppas på att jag fatiskt har en inkomstkälla på gång nu. ALFA är ju otroligt sega, de ville att man skulle skicka in repport för två veckor men för säkerhetskull skickade jag in för fyra, de kanske tyckte det var lite väl ambiöst och att jag nu inte förtjänar Alfa, men vad vet jag?
Ska röka, läsa bok och sova. Snart är det tisdag, det ska bli kul!


Det här var svettigt

Sitter med datorn vi tv:n och undrar varför de sänder Ally Mc Beal mitt i natten, det är ju ett jätte bra program. Det borde byta plats med typ postkodmiljonären, välrdens största skit.
Jag har haft otroligt tufft att sova de senaste veckorna, jag är inte trött! Sover högst några timma per natt men känner ändå ingen trötthet! Jag vill ju bara sova.
Oh så vill jag att min Andy ska komma hem. Nu är det iofs. bara en vecka kvar men jag saknar honom så mycket! Jätte mycket.
Nu går det ett skit program på tv, då blir jag iallafall lite nöjd. Kanske kan sova en skvätt iallafall. Blir sjukt stressad av att sitta hemma såhär, jag vet att om jag går och lägger mig går det ytterligare en dag, jag blir äldre men jag har fortfarande inte gjort något vettigt. Får inget svar från ALFA heller och det gör mig sönder stressad, räkningarna ska ju faktiskt betalas denna månad också. Tyvärr. Nu har jag iallafall reducerat ner de flesta utgifterna, har väl bara Telefonen&bredbandet kvar som fasta utgifter.
Shit vad jag fryser också, var ute på en alldeles för lång och kall promenad, då blir man aldrig varm igen jue. Ska väl hoppa i sängen nu. Då kanske man blir fysiskt utmattad och somnar? Jag vet inte men jag fungerar inte riktigt nu heller.

RSS 2.0